Левски ТВ Клубни новини
18 Декември 2018 г. - 16:41 ч.

Ето ги екипите на ЛЕВСКИ с логото на Efbet

ПФК Левски и Efbet подписаха нов договор. От 1-ви януари 2019 година компанията става генерален спонсор на клуба. Контрактът е за срок от 3 години. На пресконференцията присъстваха изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов и корпоративният мениджър в Efbet Валентин Божилов.

"От 1 януари логото ще е официално на гърдите на играчите. Партньорството се разширява, надяваме се да работим с тях за идеите, които имаме. Силно сме впечатлени от вниманието им към детайлите. Помощта им няма да е само финансова, а ще е за постигане на едни по-големи цели за в бъдеще. Договорът е 3-годишен. Колкото по финансовата параметри, не мога да разкривам детайли по тях, но те са значителни за България. Още с началото на пролетния дял на шампионата ще видите още много от партньорството ни", заяви Красимир Иванов.

"Изключително сме щастливи, че продължаваме да работим все по-активно с Левски, ставаме генерален спонсор. Последните четири години сме активно работещи с тях. Те са един от най-популярните и един от най-успешните отбори в България. Впечатлиха ни техните проекти, искаме да го направим по-стабилен финансово и да сбъднат мечтите си", заяви Валентин Божилов от Efbet.

Екипите с логото на Efbet на гърдите бяха представени от футболистите Николай Михайлов и Станислав Костов.

Класиране
Отбор Точки
1 Лудогорец 79
2 ЦСКА-София 78
3 ЛЕВСКИ 66
4 Берое 58
5 Черно море 52