Новини
9 Август 2020 г. - 15:34 ч.

"ПФК Левски" представи екипите за сезон 2020/21 (ВИДЕО+СНИМКИ)

ПФК "Левски" представи официалния си екип за предстоящия сезон 2020/21.

Станислав Иванов показа титулярния син екип. Вторият екип - черен, бе показан от Марин Петков, а третият - жълт, от Найджъл Робърта. Николай Михайлов пък позира с оранжев вратарски екип. На гърба на фланелките на всички играчи е изписан слогана "Всички за "Левски".

От понеделник, 10 август стартира продажбата на новите екипи – в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и онлайн на fanshop.levski.bg.

"За нас е огромна чест и доверие да бъдем парньори на "Левски". Мисля, че екипите, които сме избрали са страхотни. Заложени са модели от каталога - 2020. При всички случаи винаги може и по-добре. Надявайки се и догодина, започвайки от по-рано, да имаме и наш ексклузивен екип", заяви собственикът на „JOMA България“ Валентин Николов.

"Когато се работим екип, когато има професионализъм, винаги може да има еуфория. Не виждам причина и сега да има такава", добави той.

"Joma България реагира като спец отряд за бързо реагиране. Няма начин да не им благодаря за бързата реакция. За по-малко от месец вече разполагаме с три мачови екипа, вратарски екипи и тренировъчна екипа. Магазинът вече е зареден. От утре ще се продават екипи. Надявам се феновете да са доволни от качеството и цената на екипировката. Договорът е за три години. Въпреки форсмажорните обстоятелства, нашата уговорка с Joma е от утре да започнем работа по екипировката за сезон 2021/2022, където процесът ще е по-професионален. Феновете също ще имат възможност да участват тогава. Сега, нямаше как да го направим, заради кратките срокове. Фирмата е много сериозна. Надявам се "Левски" да го използва максимално, за да даде на своите феновете качеството и стандарта, който заслужават", заяви от своя страна изпълнителният директор Павел Колев.

Тагове: Levski Левски