Новини
21 Октомври 2019 г. - 13:53 ч.

„Учи с „Левски“ те очаква!

Съвместната кампания на ПФК „Левски“ и Тръст „Синя България“ „Учи с „Левски“ записа нов голям успех, след като втората среща от инициативата бе посетена от над 50 деца и техните семейства.

Те се срещнаха с един от най-емблематичните „сини“ привърженици Петър Димитров, който пренесе децата в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски ценности. Поговорихме си за личните преживявания и срещи с великите играчи от миналото, а след края на срещата присъстващите бяха зарадвани от Станислав Костов, който раздаде автографи на всички и поднесе на децата подаръци от нашите партньори – издателство ФЮТ и „Cakey Bakey“.

И този път обратната връзка, която получихме бе повече от вдъхновяваща. Децата взимаха участие, отговаряха на въпроси, питаха, а повечето от тях зададоха и въпроса „кога ще се видим пак“.

Това, скъпи левскари, ще се случи съвсем скоро. Както вече обявихме събитията от кампанията, обърната изцяло към най-малките, ще се провеждат преди домакински двубой на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, когато денят и часът на срещата предразполагат това.

Срещите ще са насочени към деца до 12 годишна възраст и ще протичат в рамките на до 45 мин., така че да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта. Защото в основата на желанието на клуба е да спомогне за тяхното израстване като достойни българи, използвайки светлия пример на героите от миналото.

Подробности за деня, часа, темата и специалния гост на следващата среща от кампанията „Учи с „Левски“ ще бъдат обявени допълнително.

Ще ви очакваме!

Елате на „Герена“, за да учим и да се забавляваме заедно!

Тагове: Levski Левски