Новини
15 Юли 2019 г. - 12:58 ч.

Допълнителна информация за децата желаещи да посетят „Левски“ – „Ружомберок“

Уважаеми левскари,

като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви съобщаваме, че двубоя – реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между „Левски“ и „Ружомберок“ може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст  от учебни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 18 юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание – домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на стадиона деца до 14 години, включително.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук.

За допълнтелна информация, записвания и попълнени декларации – milen.zhelev@levski.bg или телефон +359876142494.

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен срок за записване на групите – 17.07.2019 г., 19:30 часа. Групи, които не са подали предварителна заявка за посещение на двубоя, няма да бъдат допускани на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“!

Тагове: Levski Левски