Новини
14 Май 2019 г. - 14:00 ч.

Предварителна продажба на билети за срещата от 9-ти кръг на плейофите в ППЛ

Уважаеми привърженици,

билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на „ЦСКА-София“ от 9-ти кръг на плейофите на ППЛ на 21.05. (вторник) от 18:00 часа вече са пуснати в предварителна продажба.

Припомняме Ви, че поради категоризацията на срещата като „високо рискова“, билети няма да се продават НА КАСА в деня на мача (вторник, 21.05), а единствено ОНЛАЙН. Затова не забравяйте да си закупите пропуск от каса до 20.05. включително.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. 

За Ваше улеснение, в понеделник, 20.05., билети ще се продават и на касата на ул. "Ген. Гурко" пред централния вход на Националния стадион "Васил Левски" от 10:00 до 19:00 часа.

Можете да закупите своя билет онлайн (ТУК). Избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!). 

Всички, които са закупили Пакетен билет, ползват 50% намаление на билета за "А" или "Б" сектор за двубоя срещу "ЦСКА-София". Единствено трябва да представят своя Пакетен билет на касата при закупуването, за да получат своето намаление. Притежателите на Пакетен билет, които ще закупуват пропуск онлайн, трябва да приложат първите 20 цифри от баркода на Пакетния си билет, за да закупят пропуск с 50% намаление за мача срещу "ЦСКА-София". 

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Левски е домакин на „ЦСКА-София“ на Националния стадион „Васил Левски“ на 21.05.2019 г. (вторник) от 18:00 часа.

Цени на пропуските за срещата: 

Сектор "А" Ложи 3 и 7 - 30 лв. (за привърженици на Левски)

Сектор "А" – 15 лв. (привърженици на Левски) 

Сектор "Б" - 10 лв. (привърженици на Левски)

Сектор "В" - 15 лв. (гости)

Сектор "Г" - 10 лв. (гости) 

Тагове: Levski Левски