Новини
26 Март 2019 г. - 15:12 ч.

Пакетен билет за плейофите в Първа Лига

Левскари,

Този уикенд стартират плейофите в Първа Професионална Лига. На стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ предстои да се изиграят четири мача – срещу Ботев (Пд) тази неделя от 20:30 часа, както и срещу Лудогорец, Берое и Черно море.

Вие ще имате възможността да се възползвате от закупуването на Пакетен билет, който ще е валиден за тези четири срещи. Цените за него са следните:

Сектор „STRABAG“ - Блок 1 – 64 лева, Блок 4 – 56 лева, Блок 5 и 6 – 48 лева, ВИП - 220 лева

Сектор „В“ - 32 лева

Сектор „Б“ – 24 лева

Пакетният билет се продава във феншопа на сектор „STRABAG“ на „Герена“ всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Също така на касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. Пакетен билет можете да закупите и онлайн (ТУК).

Важно: Със закупения Пакетен билет ще се влиза и на четирите домакински срещи!

Притежателите на Пакетен билет ще ползват 50% намаление за домакинския мач на Националния стадион „Васил Левски“ срещу „ЦСКА-София“.

Притежателите на Пакетен билет ще имат и още едно предимство. При старта на абонаментната кампания за следващия сезон те ще могат да се възползват от 5% отстъпка при закупуване на сезонна абонаментна карта.

Тагове: Levski Левски