Новини
6 Февруари 2019 г. - 14:47 ч.

Райнов: Щастлив съм от трансфера си, защото "синята" фланелка е огромна (ВИДЕО)

Първото зимно попълнение на Левски Мартин Райнов даде първото си интервю като играч на "сините" за клубната телевизия.

Полузащитникът разкри, че още от самото начало, когато е разбрал, че Левски го иска, е поискал да дойде на "Герена". 

Той подписа договора си вчера, а късно вечерта се присъедини към лагера на отбора в Кипър. 

"Добре се чувствам, радвам се, че съм вече в отбора. Имаме още няколко дни от лагера и приключваме тук. Със сигурност съм развълнуван, щастлив съм от трансфера си, защото "синята" фланелка е огромна. Ще дам всичко от себе си, за да се докажа. Доста от нещата не зависеха от мен около трансфера, но това е част от нашата професия. Опитвах се да не го мисля много, да се абстрахирам и да се концентрирам върху подготовката ми. Направих добра подготовка, добре се чувствам и съм готов. Моето желание беше да премина в Левски. Още като разбрах, че има интерес, исках да дойда тук", заяви Райнов и разкри какви са първите му впечатления от наставника Георги Дерменджиев, както и с кого от отбора вече се познава. 

"Разговарях вече с наставника Георги Дерменджиев, той е интелигентен човек. Обясни ми какво ще изисква в процеса на работа, имахме един опознавателен разговор с него. Познавам се с Иван Горанов, със Станислав Костов, със Станислав Иванов също. С Иван Горанов живяхме заедно и в Стара Загора, а после и в Пловдив. С него сме си доста добри приятели", заяви Райнов и говори за подготовката си досега. 

"Чувствам се много добре, изиграх два мача с Берое по 90 минути, в един играх 45, а в още един имах 65 минути. Така че съм много добре и съм готов за игра. Ако старши треньорът прецени, съм готов да играя и в последната контрола на Левски. Пожелавам си на първо място да бъда здрав, както и всички мои колеги. Всички да сме като едно семейство и да побеждаваме заедно. Първо съм съсредоточен върху най-скорошния период да се докажа с фланелката на Левски и след това има време за всичко. Благодаря на феновете, пожелавам им да са преди всичко здрави. Искам да им обещая, че ще давам всичко от себе си със синята фланелка и ще се раздавам на 100% във всеки един мач", завърши интервюто си Райнов.