Новини
22 Януари 2019 г. - 13:52 ч.

Дерменджиев: Целта ми е отборът да просперира и да възвърне позициите си (ВИДЕО)

Георги Дерменджиев даде първото си интервю за Левски ТВ.

Специалистът говори пред клубната медия, след като проведе първата си тренировка със „сините“. 

„Проведохме първа тренировка. Всичко е в движение, но на този етап момчетата са на добро ниво. Имаме запланувани разговори с всеки един футболист по отделно. Това се прави, за да няма сътресения и аз крачка по крачка да се запознавам с тях, какви характери имат и от какво се нуждаят. Запознат съм отбора, тъй като съм гледал мачовете", заяви дерменджиев, който сподели и впечатленията си от разговора със Славиша Стоянович.

"Живеем в 21 век и сме цивилизовани хора. Снощи проведохме среща със Славиша Стоянович. Нормално е да случват такива неща. Това демонстрира високо интелектуално ниво. Интересуваха ме някои неща, които с неговия екип са работили, защото това е важно. Те споделиха какво са свършили. Още веднъж им благодаря, че се отзоваха на въпросите ми. Имам определена футболна философия и винаги съм се придържал към нея. Моят стил се изгражда на базата на контрола върху топката, но това зависи и от индивидуалността на футболистите. Искам да подчертая, че в отбора за половин сезон се сменят трима треньори. Това се отразява и на играчите, тъй като всеки един специалист има различни изисквания. Аз се старая да няма такива резки завои и постепенно да постигнем това, което искам“, допълни новият треньор на Левски.

„Феновете с право чакат нещо по-добро. Това е много темпераментна публика и аз подхождам с респект към тях. Те обаче трябва да знаят, че когато започва един проект, а аз се надявам, че той ще бъде изключително добър, е необходимо и време. Феновете са разумни хора и го знаят това. Аз ще работя върху това, че отборът да играе добър футбол, да радва публиката и да има победи. Това не се постига с магическа пръчка. Знаете колко време отнема на всички отбори да се изградят и да бъдат една константа, а не за 2-3-4 месеца да се направи нещо и след това този отбор пак да се загуби. Надявам се отборът да просперира и да възвърне позициите си“, завърши Георги Дерменджиев.

Тагове: Levski Левски