Новини
23 Април 2018 г. - 11:09 ч.

Продължава продажбата на билети за полуфинала с „цска-софия“

Левскари, продължава предварителната продажба на билети за реванша от турнира за Купата на България срещу "цска-софия" на 25.04., сряда, от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Желаещите могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Освен това билетите ще се продават и в официалния магазин на сектор А на "Герена", който работи всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа. 

Поради множеството запитвания напомняме, че абонаментните карти важат за този мач със съответния сектор, вход, ред и място.

Обръщаме внимание на притежателите на членски карти "Вековен" и "Ние сме Левски", които възнамеряват да използват полагащи се безплатни билети за мача-реванш от турнира за Купата на България, че такива ще бъдат издавани до 24.04., вторник включително в официалния магазин. В деня на срещата такива няма да бъдат издавани.

Вратите на стадиона ще отворят в 16:30 часа. 

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

За мача на Националния стадион "Васил Левски" привържениците на Левски ще бъдат настанявани в секторите А и Б, докато тези на гостите в секторите В и Г.

Цените на билетите са:

Сектор А Ложа 6 и Ложа 7 - 30 лв.

Сектор А - 15 лв.

Сектор Б – 10 лв.

Сектор В - 15 лв.

Сектор Г – 10 лв.

В деня на срещата 25.04.2018 г. (сряда) билети за привържениците на Левски ще се продават на касите на метростанция “Национален стадион Васил Левски” (“Синьото”) и на тези на ул. “Гурко” пред Централния вход на НС “Васил Левски” от 10.00 ч. до края на първото полувреме на мача.

Билети за привържениците за гостите ще се продават на касата от страната на езерото “Ариана” само в деня на срещата  25.04.2018 г. от 10.00 часа до края на първото полувреме на мача.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. За срещата на Националния стадион като семеен сектор е определен Блок 17 (сектор Лъвче, между А и Б сектор), вход 3, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Тагове: Levski Левски