Новини
12 Март 2018 г. - 13:23 ч.

Паулиньо като играч на 24-ия кръг: Роси ни дърпа напред!

Полузащитникът на Левски - Паулиньо бе избран за играч на 24-ия кръг в Първа лига. Призът той заслужи за добрата си игра и дебютния си гол срещу Черно море. 

"Много съм щастлив от тази награда. Благодаря на Господ, съотборниците ми, журналистите и треньорите. Надявам се и занапред да печелим награди. Трябва да работим и да се раздаваме всеки ден. Да дадем максимално високи резултати, за да сме доволни всички.  Адаптирането ми в Левски мина изключително леко. Благодаря на всеки един от състезателите, ръководството и треньорите за това. Трябва да понауча малко английски и български, за да достигна едно по-високо ниво на комуникация ”, каза Паулиньо, който коментира и предстоящия мач на "сините" срещу цска-софия. 

"За нас всеки мач за нас е важен. Това, което знаем, е, че този мач има по-голямо значение за феновете. Трябва да работим здраво и да постигнем победа", сподели Паулиньо и добави: "Роси е много опитен треньор, преминал е през най-големите клубове в Италия. Всеки един от нас трябва да се адаптира към неговите изисквания, защото той ни дърпа напред".

Тагове: Levski Левски