Новини
9 Август 2017 г. - 10:13 ч.

ПФК ЛЕВСКИ се включва във второто издание на националния детски диабетен лагер

Второто издание на националния детски диабетен лагер "Докосни дъгата" ще бъде открит на 16 август 2017 г. от 11 ч. в СОК Камчия в УВЦ "Юрий Гагарин".

Гости на откриването ще са спортния директор на ПФК ЛЕВСКИ Даниел Боримиров, президентът и старши треньор на баскетболния Левски Тити Папазов, както и треньори от школата на „сините“ и от БК "Черно море". В тържеството, организирано от Асоциация "Докосни дъгата" и партньорите на проекта, ще се включат и проф. Валентин Игнатов - директор на УМБАЛ "Св. Марина, представители на МУ Варна и на Община Варна. Младежите ще се забавляват с музиката на Руди, Дули, Муден и Кукушев, Есил Дюран, Рени и други.

"Търсим иновативен подход към достигане до сърцата на нашите младежи и подготвяме заснемане на музикален клип с Руди, Дули, Муден и Кукушев. Това се приема много добре от младите хора и е продължение на опита от миналата година, когато заснехме втори клип към песента "Мираж" на Д2", каза д-р Денислава Ангелова, председател на УС на Асоциация "Докосни дъгата".

В следващите дни ще се проведе сутрешна тренировка с ПФК ЛЕВСКИ - 17 август и обучение по водно спасяване с БЧК - 18 август. Лагерът е за 56 деца и младежи със захарен диабет. За тях ще се грижи лекарски екип, психолози, педагози и родители.

Асоциация "Докосни дъгата" има подкрепата за организиране на лагера на УМБАЛ "Св. Марина", Медицински университет - Варна, издателствата Анубис и Булвест, РСР Медтроник България, ПФК ЛЕВСКИ, жилищен комплекс "Лабиринт".

Тагове: Levski Левски