Левски ТВ Шампионат
19 Април 2019 г. - 18:15 ч.

Емоция, страст, вярност... Всички заедно за ЛЕВСКИ!

Левскари, Билетите за мача от четвъртия кръг на плейофите на Първа лига са в продажба. Двубоят срещу "ЦСКА-София" е на Националния стадион "Васил Левски" на 20 април (събота) от 17:15 часа. Билети могат да бъдат закупени от касата пред сектор „STRABAG“ на ст. „Виваком Арена Георги Аспарухов“, която ще работи от понеделник до петък от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и онлайн от мрежата на БестТикетс https://besttickets.bg/, бензиностанциите на OMV, касите на „Арена Армеец“, магазините на Office 1 и Orange.

Двубоят е категоризиран като "високо рисков" и в деня на мача билети НА КАСА НЯМА да се продават, а САМО ОНЛАЙН на https://besttickets.bg/. Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона. За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.

"Сините" привърженици ще заемат своите места в секторите "В" и "Б". Цените на билетите са: - Сектор "В" - 15 лева - Сектор "Б" - 10 лева

Тагове: Levski Левски
Класиране
Отбор Точки
1 Лудогорец 72
2 ЦСКА-София 69
3 ЛЕВСКИ 65
4 Берое 54
5 Ботев (Пловдив) 50